Apieceoftime_voorkantflyer_web.jpeg
Nick Steur brengt in een magisch spel 32 metronomen, een zware pendule en het publiek samen in een onvergetelijke ervaring van tijd, ritmes en verstilling. Steur is een performancekunstenaar met een zeer eigen signatuur: poëtisch, beeldend, intuïtief en mystiek.
areasontotalk.jpg
Een jonge actrice van Iraanse afkomst duikt in haar familiegeschiedenis en gaat de confrontatie aan met haar moeder. Dit aangrijpende verhaal wordt verteld via een mix van herinneringen, dagboekfragmenten en zelfgemaakte filmbeelden. Een verhaal dat net zozeer gaat over de relatie tussen moeder en dochter als over het opgroeien in verschillende culturen.
c_winne_lievens.JPG
Op spitsvondige wijze onderzoekt Hof van Eede in haar derde productie de verhouding tussen kunst en leven: wat als we de schoonheid van fictie verkiezen boven de werkelijkheid? Willen we verhalen die waar zijn of is het genoeg als ze mooi zijn? Hof van Eede brengt deze filosofische thema’s met ongebreideld enthousiasme en aanstekelijk acteerspel.
c_Aela_Labbe.jpg
THE LOVER is een unieke ontmoeting tussen de eigenzinnige bewegingstaal van de IJslandse danseres Bára Sigfúsdóttir en het surreële fotografische werk van Noémie Goudal. Ondersteund door de betoverende soundscape van Borko word je meegezogen in de geheimzinnige nieuwe werkelijkheid waar realiteit en fictie, mens en natuur samenkomen.
tobreak-voorkant.jpg
Treed binnen in het bijzondere universum van Robbert&Frank/Frank&Robbert, een knotsgekke wereld waarin elk zorgvuldig opgebouwd beeld met een simpele ingreep kan transformeren tot een scène uit een David Lynch-film, een spaghettiwestern of Tik Tak voor volwassenen. Dit jonge kunstenaarsduo brengt op speelse wijze beeldende kunst, film en theater samen in een ode aan de verbeelding.